Betaalmethoden

Bij Derman CBD kan er op verschillende manieren worden betaald. U kunt er voor kiezen om vooraf te betalen via iDeal, Giropay en Sofortbanking.
Deze betaalmethoden zijn ten alle tijden geheel veilig en vrijblijvend door u te gebruiken.

iDeal
Met iDeal betaal je snel via de beveiligde omgeving van je eigen bank. De banken die hieraan deelnemen zijn: ABN AMRO (voorheen ook Fortis Bank NL), ASN Bank, Friesland Bank, Rabobank, ING, SNS Bank, SNS Regiobank en Triodos Bank. Direct na het betalen ontvang je een bevestigingsmail dat de betaling is voldaan.

Giropay
Giropay is snel uitgegroeid tot de meest geaccepteerde online betaalmethode van Duitsland en is beschikbaar voor alle consumenten met online bankieren. Consumenten betalen in de eigen bankomgeving, waar de betalingen direct zullen worden verwerkt.

SOFORT Banking
Online betaalmethode SOFORT Banking (voorheen bekend als DirectEbanking) wint aan populariteit onder consumenten én webwinkeliers. Dat wordt enerzijds ondersteunt door cijfers vanuit SOFORT, anderzijds merken wij dat aan de toenemende interesse van webshophouders. Het groeiend aantal vragen vanuit de branche beantwoorden wij steevast met het advies dat SOFORT Banking vooral als ideale internationale betaaloplossing kan worden ingezet binnen de webwinkel.

Veilig betalen

Bij alle betaalmethoden, maken wij gebruik van een Payment Service Provider. Deze Online Payment Provider verzorgt de afhandeling van de transacties. De gegevens worden gecodeerd verstuurd via een beveiligde lijn. Als onze PSP je betaling ontvangt en gecontroleerd heeft, krijgen wij een akkoord en verwerken wij de bestelling. Je krijgt via de e-mail een orderbevestiging. Het is daarom belangrijk dat je het goede e-mailadres invult. Via de orderbevestiging geven wij aan dat de bestelprocedure succesvol is verlopen en dat wij de order hebben ontvangen.

Op alle overeenkomsten en geschillen tussen partijen is het Nederlandse recht van toepassing. Alle onze prijzen staan vermeld in euro’s en zijn inclusief BTW. (Belasting Toegevoegde Waarde)